2018 - Prins René d'n 1e

Graag wil ik mij even voorstellen…

Mijn naam is René Baggermans, ik ben 49 jaar oud en bijna 25 jaar getrouwd met mijn vrouw Bianca. Samen hebben we drie geweldige kinderen: dochter Mandy van 26 jaar oud (met vriend Jeroen), zoon Bryan van 24 (met vriendin Lotte) en, last-but-not-least, zoon Wessel van 19.

In het dagelijks leven ben ik werkzaam als conciërge bij O.B.S. 't Hout te Mierlo-Hout. Werk dat ik geweldig vind, waar ik iedere dag opnieuw weer van geniet en waar ik met plezier naartoe ga. Bianca is trainster en begeleidster van Dansgarde 't Barrierke, iets wat ze met heel veel plezier en toewijding doet.

Mijn hobby's zijn Carnaval vieren, (nu voor het derde jaar) lid zijn van C.V. 't Barrierke, gras- en valkparkieten kweken, naar F1 stockcar races gaan, Werkgroep Jeugd, waar ik coördinator materiaalteam ben en vrijwilliger bij Jeugddisco Mierlo-Hout (bestaat alweer 11 jaar…) en Minor (frisfeesten in de Geseldonk voor de jeugd van 13 t/m 17 jaar).

Op 18 maart 2017 kwamen de leden van de Prinsencommissie bij ons aan de deur. Mwahahahaa, ze hadden daarvoor stuk voor stuk een ander smoesje en toen ze allemaal binnen waren en lekker aan de koffie (of iets sterkers) met lekkere hapjes zaten, werd mij de vraag gesteld of ik de nieuwe Prins van C.V. 't Barrierke wilde worden. Nou, daar had ik niet veel seconden bedenktijd voor nodig en gaf dan ook een volmondig "JA!!" als antwoord. Mijn grootste wens van de afgelopen 20 jaar kwam eindelijk uit!!